Proces powstawania

Jak powstaje nasza pizza

Pizza Pany to miejsce, gdzie nieformalny klimat i jakość produktu idą ze sobą w parze. Mamy świetny produkt, z którego jesteśmy dumni i ekipę, która jest tego świadoma.

Nasz lokal czerpie z bogactwa i różnorodności wciąż zmieniającego się Nadodrza, będąc jednocześnie mini platformą promieniującą energią na najbliższą okolicę.

Tolerancja, luz, dobra atmosfera i bezkompromisowa jakość naszej pizzy to najważniejsze dla nas wartości.

Pizza polewana oliwą z oliwek
Nasze składniki

Najwyższej jakości

Nasze ciasto wypiekamy z najlepszej jakości włoskiej mąki do pizzy, stosujemy najwyższej jakości składniki - świeże i dojrzałe warzywa, naturalne przyprawy, bez ściemy.

Na życzenie każdą pizzę wypieczemy z serem wegańskim.

Zdjęcie przedstawiające ciasto przed obróbką Zdjęcie przedstawiające uformowane ciasto Zdjęcie przedstawiające ciasto z rozłożonym sosem pomidorowym Zdjęcie przedstawiające ciasto z rozłożonym szpinakiem Zdjęcie przedstawiające ciasto z rozłożonymi składnikami Zdjęcie przedstawiające ciasto z rozłożonymi składnikami i serem Zdjęcie przedstawiające pizze po wyjęciu z pieca Zdjęcie przedstawiające pizze po wyjęciu z pieca posypaną świeżą bazylią Zdjęcie przedstawiające gotową pizzę
1

Kulkowanie

Na początku była kulka… Oderwana z wyrośniętej góry ciasta, skrzętnie zważona i zrolowana. W takiej formie trafia do kuwety i wraz z setkami podobnych sobie leżakuje w chłodni ok 24h

2

Rozkręcanie i formowanie

A to kulka po liftingu. Delikatnie masowana, kilkukrotnie podrzucona i napowietrzona, trafia na blat i przybiera kształt placka.

3

S.O.S

Placek i sos - z włoskich pomidorów, ze szczyptą soli, pieprzu i bazylii - daje nam podstawę do każdej, no prawie każdej pizzy.

4

Budowanie bazy

Młode i świeże liście szpinaku skąpane w bazyliowym pesto. ROBI SIĘ CIEKAWIE.

5

Do akcji wkracza mozzarella i reszta

Kulka delikatnej mozzarelli, pomidorki koktajlowe, czas podkręcić temperaturę.

6

Wypiekanie

Oto nasza bohaterka po krótkiej wizycie w piecu rozgrzanym do temp. ok. 350 stopni. Wyrośnięte ranty i chlebowa struktura ciasta to znaki rozpoznawcze włoskiej pizzy w wydaniu klasycznym.

7

Wykończeniówka

Śmietankowy ser kozi, czerwona cebula i jeszcze trochę pomidorów...

8

Podano do stołu

Di capra z pomidorkami koktajlowymi w pełnej krasie

9

Enjoy!

Jedna z bardziej wytwornych propozycji w naszej karcie. Jedna z bardziej wytwornych propozycji w naszej karcie. Kolorowa i wytrawna, dobrze prezentuje się na zdjęciach nawet przy dużym zbliżeniu :)


Podzielona na 6 kawałków ląduje na stole i czeka na swe przeznaczenie. Smacznego!

Zdjęcie przedstawiające gotową pizzę
podana pizza
Posmakuj najlepszej pizzy w mieście!

Zamów już teraz!

Telefonicznie:

699 835 037

lub

rysunek pizzy
ZAMÓW ONLINE
Cookies menadżer